Ön a szerelvénycenter webáruházban jár. Ha azonnali kérdése lenne, HÍVJON minket: 06-30-646-30-23 

Vagy írjon: szerelvenycenter@gmail.com

(Hétfőtől-Péntekig 8:00-16:00)

+36 (30) 646 3023

Hívás most:
 HITACHI RAC Premium RAK-25PSES / RAC-25WSE inverter oldalfali berendezés 2,5kW (R32) EZÜST
HITACHI RAC Premium RAK-25PSES / RAC-25WSE inverter oldalfali berendezés 2,5kW (R32) EZÜST
764 900 Ft

HITACHI RAC Premium RAK-25PSES / RAC-25WSE inverter oldalfali berendezés 2,5kW (R32) EZÜST

A Hitachi Prémium, díjnyertes formatervezés a szabadalmaztatott Frost Wash technológiával a tiszta és egészséges levegőért! A Hitachi airCloud Home adapter segítségével pedig beállíthatja a hőmérsékletet, a ventilátor sebességét, és a heti programot a világ bármely pontjáról!

 

Jellemzők

  • Mozgásérzéskelő: Az egység mozgásérzékelővel van felszerelve, amely érzékeli az emberek jelenlétét, és beállítja az optimális légáramot, valamint automatikusan leáll, amint nem érzékel mozgást a helyiségben.

  • Wifi kompatibilitás

  • Változtassa okostelefonját programozható távirányítóvá a Hitachi airCloud Home SPX-WFG02 adapterrel! Az adaptert külön szükséges megrendelni a készülékhez. Az airCloud Home egyik nagy előnye, hogy beépíthető a beltéri egységbe, így elrejthető. Az alkalmazáson keresztül, akár 20 különböző felhasználó vezérelheti ugyanazt a berendezést, és egy felhasználó kezelhet több egységet is. A Hitachi airCloud Home app magyar nyelven is elérhető a Google Play és a Apple store felületein.

  • Human sensor

  • Frost Wash - öntisztító rendszerrel van ellátva: a kondenzvizet lefagyasztja jégtömbszerűen, majd amikor felolvasztja, annak távozásával a szennyeződéseket is kimossa magából a gép. A folyamat végén leszárítja magát. 

  • Heti program beállítása

  • Nano rozsdamentes szűrő, belső: a fejlett levegőszűrő rendszer kombinálja a rozsdamentes acél előszűrőt egy rozsdamentes acél belsővel, hogy friss, tiszta levegőt biztosítson.

  • Leave Home mód: A funkció bekapcsolásásval gondoskodhat róla, hogy amennyiben hosszabb ideig nem tartózkodik otthonában, annak falai ne hűljenek ki. A távollét idejét 1 és 99 nap között határozható meg.

Garancia
3 év
Energiahatékonyság
A+++/A+++
Tájékoztató-
Az árváltozás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak internetes vásárlás esetén érvényesek!
Gyártó
Hitachi
764 900 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek
Adatok
H-tarifa
igen
Szállítási Idő
3
Szállítási Költség
Ingyenes
google_product_feed Szállítási mód
Futárszolgálattal
Cikkszám
HITACHIG-0001178
Tömeg
48 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!