Ön a szerelvénycenter webáruházban jár. Ha azonnali kérdése lenne, HÍVJON minket: 06-30-646-30-23 

Vagy írjon: szerelvenycenter@gmail.com

(Hétfőtől-Péntekig 8:00-16:00)

+36 (30) 646 3023

Hívás most:
THERMEX Digital Wi-Fi 50 V - elektromos vízmelegítő (50liter- 2,0 kW - 390 mm)
THERMEX Digital Wi-Fi 50 V - elektromos vízmelegítő (50liter- 2,0 kW - 390 mm)
93 990 Ft
ÚJ

THERMEX Digital Wi-Fi 50 V - elektromos vízmelegítő (50liter- 2,0 kW - 390 mm)

THERMEX Digital Wi-Fi 50 V - elektromos vízmelegítő (50liter- 2,0 kW - 390 mm)
THERMEX Digital Wi-Fi 50 V - elektromos vízmelegítő (50liter- 2,0 kW - 390 mm)
THERMEX Digital Wi-Fi 50 V - elektromos vízmelegítő (50liter- 2,0 kW - 390 mm)

THERMEX DIGITAL WiFi 50 V zománcozott elektromos vízmelegítő, 2000 Watt-os elektromos fűtőbetéttel, 50 literes űrtartalommal, és elektronikus anóddal, függőleges fali felszerelésre kialakítva. Korszerű megjelenés, programozható működés és hosszú használati idő. 

Garancia
2 év
Energiahatékonyság
B
Tájékoztató-
Az árváltozás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak internetes vásárlás esetén érvényesek!
93 990 Ft
Részletek

THERMEX DIGITAL WI-FI 50 V zománcozott elektromos vízmelegítő

Korszerű kialakítású, igaz 21. századi elektromos vízmelegítő, LCD kijelzővel, Wi-Fi vezérléssel, öntanuló smart üzemmóddal, elektronikus anódvédelemmel, magas minőségű BIO belső zománcvédelemmel és nagy sűrűségű Super Foam hőszigeteléssel. A THERMEX DIGITAL Wi-Fi villanybojlerek fejlesztésekor a legfontosabb szempontok a felhasználói kényelem maximális kiszolgálása, a minimális karbantartás igény és az alacsony üzemeltetési költségek voltak.  
A WiFi távkapcsolat használatához ingyenesen letölthető THERMEX HOME alkalmazás áll rendelkezésre.

A THERMEX Digital Wi-Fi 50 liter űrtartalmú villanybojlert háztartási felhasználásra tervezték, hogy egyszerre el tudja látni egy háztartás meleg víz igényét a fürdőszobától a konyháig. 
Az 2000 Watt elektromos felfűtési teljesítmény gyors felfűtést biztosít, a ∆T = 45° C fűtési hőmérséklet esetén 1 óra és 19 perc felfűtési idővel számolhat. A tartály test rozsdásodás és korrózió elleni belső védelmét a zománcozás mellett egy elektronikus anód garantálja (fizikai Mg anód rúd és annak cseréje nem szükséges).

Kényelmes és pontosan szabályozható. A THERMEX Home App. alkalmazáson keresztül a következő beállításokat teheti meg, illetve üzemmódokat választhatja ki.
ECO üzemmód, mely egy fix 55°C-os felfűtést biztosít a nap 24 órájában.
Smart üzemmód, melyben beállítható a felfűtési hőmérséklet, egy 7 napos tanulási időszak után, a mért fogyások és vízkivételi időszakok figyelembe vételével biztosítja a vezérlés a meleg víz rendelkezésre állását és az optimalizált energia felhasználást. Ezt az üzemmódot folyamatosan lakott ingatlanban célszerű használni.

Anti-Baktéria üzemmód, aktíválásával 80°C-ra felfűti a bojler a benne lévő meleg vizet és fenntartja a hőmérsékletet 30 percen keresztül.

Instant felfűtési üzemmód, az ECO-hoz hasonló, de itt Ön állíthatja be a kívánt hőmérsékletet, melyet 24 órán keresztül biztosít a vezérlés.
Időzített felfűtési üzemmód, melynek keretében Ön meghatároz egy időpontot és egy kívánt felfűtési hőmérsékletet, mely időpontra azt a rendszer biztosítja- Ez esetben az időközben kivett meleg vizet a vezérlés nem pótolja, kizárólag a következő időpontra. Összesen egy időpont és egy felfűtési hőmérséklet határozható meg, és ez a szabály az év minden napjára egyaránt érvényes lesz.
Szabadon beállítható mód, itt a WiFi csatlakozáson keresztül Ön szabadon változtathatja egyéni pillanatnyi igénye alapján a kívánt meleg víz felfűtési hőmérsékletét.

A jó minőségű beépített alkatrészeknek, a magas minőségű BIO belső zománc védelemnek, a Super Foam magas hatékonyságú hőszigetelésnek, valamint a korszerű sorozat gyártásnak köszönhetően a THERMEX DIGITAL villanybojlerek használata során Ön hosszú élettartammal és kedvező energiafogyasztással számolhat (B energia hatékonysági osztály besorolású). 


GYIK = gyakran ismételt kérdések a THERMEX DIGITAL WiFi 50 literes elektromos vízmelegítőhöz Kizárólag használati meleg víz előállításra és tárolásra kialakított elektromos vízmelegítő (villanybojler). Az elektromos fűtőbetét gazdaságos üzemeltetést biztosít. Az 2000 W teljesítményű fűtőbetét a kisebb elektromos terhelésnek köszönhetően hosszabb élettartammal bír. A 50 liternyi vízmennyiség 2 fő részére biztos meleg vízellátást biztosít.


A WiFi távkapcsolat használatához ingyenesen letölthető THERMEX HOME alkalmazás áll rendelkezésre (Apple App store / Android Google Play). ECO (55°C felfűtés) / Smart (7 napos öntanuló időszak) / Anti-Bacteria (80°C-os felfűtés) / Automatikus fagyvédő üzemmód 5°C alatt / Időzíthető felfűtés (napi 1 időpontra egy meghatározott hőmérséklet).


A korszerű vezérlésnek, öntanuló vagy időzíthető működésnek és a jó minőségű szigetelésnek köszönhetően a DIGITAL sorozat B energia hatékonysági besorolással rendelkezik. 


A 2 kW-os összteljesítményű villany bojler szinte biztosra vehető, hogy bármely ingatlan meglévő egy fázisú elektromos csatlakozásról üzemeltethető. 


Az elektromos vízmelegítő tartály működtetéséhez Önnek mindösszesen 8,7 Ampert szükséges biztosítania


 
Az elektromos áram felhasználása során, a hálózatból felvett áram mennyiség szinte teljes egésze megjelenik hőenergiaként az Ön meleg víz rendszerében.Az 50 liter űrtartalmú DIGITAL elektromos vízmelegítő összesen 2 kW teljesítményű fűtőelemekkel felszerelt, mely gyors felfűtést és meleg víz rendelkezésre állást tesz lehetővé.A THERMEX DIGITAL 50 literes elektromos 
vízmelegítőket alapfelszereltségben tápkábel nélkül szállítjuk. Annak érdekében, hogy a villanybojler üzemeltetése biztonságos és szabályos legyen, különösen a vezérelt áramkörre való csatlakoztatás szempontjából, a villanybojler elektromos hálózatra való közvetlen bekötését szakembernek kell elvégeznie.


A gyártó a termékre a megvásárlástól számított 2 év teljes körű és további 3 év garanciát biztosít a tartálytest hegesztési minőségére és vízszivárgásra.

 

A THERMEX DIGITAL 50 literes elektromos vízmelegítők alapfelszereltsége: 

  • 1db 50 literes acél tartály test elektrosztatikus zománcozású belső felület védelemmel
  • Magas minőségű BIO belső zománcozás és elektronikus anód védelem
  • LCD kijelző és digitális kezelőfelület
  • CFC mentes hőszigetelés és lemez borítás
  • 2 év teljes körű és további 3 év garancia a tartálytest hegesztési minőségére, vízszivárgására

​Adatok:

Energiaosztály: B

Vízmelegítési hatásfok: 40,7%

Éves villamosenergia fogyasztás: 1261,3kWh

Termosztát gyári beállítása (szállítási állapot): 75°

Napi villamosenergia fogyasztás (átlagos éghajlati viszonyok): 5,7135

 

Adatok
Szállítási Idő
1
Szállítási Költség
Ingyenes
google_product_feed Szállítási mód
Futárszolgálattal
Cikkszám
242929D20000502
Tömeg
17 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!