Ön a szerelvénycenter webáruházban jár. Ha azonnali kérdése lenne, HÍVJON minket: 06-30-646-30-23 

Vagy írjon: szerelvenycenter@gmail.com

(Hétfőtől-Péntekig 8:00-16:00)

 

Termékeinkhez viszonteladó partnereket keresünk!

+36 (30) 646 3023

Hívás most:

Ariston Velis WIFI 80 EU, literes villanybojler cksz.3626324

Ariston Velis WIFI 80 EU, literes  villanybojler cksz.3626324
Ariston Velis WIFI 80 EU, literes  villanybojler cksz.3626324
Ariston Velis WIFI 80 EU, literes villanybojler cksz.3626324
Garancia
2 év +1 év kiterjeszthető
Energiahatékonyság
B
Szállítási idő
Gyártói visszaigazolás alapján, Leadott rendelés esetén, a gyártási idő 4-6 hét!!!
Tájékoztató-
Az árváltozás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak internetes vásárlás esetén érvényesek!
Gyártó
Ariston
Nincs raktáron
159 900 Ft
Nincs raktáron
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Az Ariston Velis EVO WIFI 80 EU testre szabható vízmelegítő, mely optimálisan egyesíti az esztétikumot, az energia megtakarítást és a teljesítményt a legújabb technikai megoldásokkal!


A kényelem Smart oldala. Design és tartalom WIFI kapcsolattal.

A Velis EVO WIFI élvonalbeli technológiája teljesen új alapokra helyezi a kényelemről alkotott eddigi fogalmainkat!

Legyen bármilyen távol otthonától, a Wi-Fi-s Velis Evo beállításain bármikor és bárhol változtathat, hogy mindig forró zuhany várja, amikor csak hazaér, a megfelelő hőmérséklettel és a kellő időben. Történjék bármi a nap során, a Velis Evo ellenőrzi az energiafogyasztást, megjegyzi az Ön szokásait, valamint energiát és pénzt takarít meg Önnek!

Lágy, gördülékeny vonalvezetés és ezüstmetál felületkiképzés amely harmonikusan illeszkedik fürdőszobája már meglévő bútoraihoz, berendezéseihez. Megnyerő, olasz formatervezés.

A Velis EVO WIFI készülékek többféle kapacitással is elérhetőek. Megnövelt tartósság a SMART öntisztító fűtőelemnek, a titanium borítású dupla tartálynak köszönhetően. ABS biztonsági védelem energia vagy víz kimaradás esetén.zuhanykész logika

digitális hőfok szabályzó

NTC érzékelő

ECO funkció

környezetbarát poliuretán szigetelés

Zománc bevonatú acéltartály

2 magnézium anód

kettő 5 pontos felfogatás

biztonsági szelep 8 bar-on tesztelve

ABS biztonsági csomag

Ecoloy bevonatú fűtőelem

homokfúvott exkluzív felület

LED kijelző

több pozíciós felszerelés

27 cm mély

olasz design

3 év garanciaMultipozicionálás és hely kihasználás Az Ariston Velis EVO WIFI 80 EU termékek, köszönhetően a belső tervezésnek és a kijelző elforgathatóságának, vízszintesen és függőlegesen is felhelyezhetők.

 
Az Ariston Velis EVO WIFI 80 EU ECO EVO “ funkció egy öntanuló szoftverből áll, amely menti a felhasználó fogyasztását, a minimumra csökkenti a hőveszteséget, és maximálisan energiatakarékos üzemet biztosít. Az „ECO EVO“ szoftver először egy egyhetes öntanulási szakaszt végez. Ezalatt az idő alatt a készülék a beállított hőmérsékleten üzemel. Az egyhetes öntanulás végén a szoftver beállítja az automatikusan bemért és a tényleges felhasználói igényeknek megfelelő vízhőmérsékletet. A készülék arra az időszakra is biztosít egy minimális mennyiségű meleg vizet, amelyben előre láthatóan nincs meleg víz vétel. A szoftver az első hetet követően is folytatja a meleg víz igény automatikus bemérését. A szoftver négy heti öntanulás után biztosítja a lehető legnagyobb hatékonyságot. A funkció bekapcsolásához nyomja meg a funkcióhoz tartozó gombot, amely automatikusan kigyullad. Ebben a módban a hőmérséklet kézi beállítása lehetséges ugyan, de akkor az „ECO EVO“ funkció kikapcsol. A visszakapcsoláshoz nyomja meg az „ECO“ gombot. Az „ECO EVO“ szoftver minden kikapcsolást követő visszakapcsoláskor (legyen szó a funkció kikapcsolásáról vagy a teljes készülék kikapcsolásáról) folytatja a fogyasztás bemérését. A program megfelelő működésének biztosítása érdekében azt tanácsoljuk, ne húzza ki a készülék csatlakozóját a konnektorból.

Áramkimaradás esetén a készülék belső memóriája legfeljebb 4 órán át képes tárolni a mentett adatokat, ezt követően minden adat törlődik, és az öntanulási folyamatot ismét újrakezdődik.A „Shower Ready“ megjelenítése:

A termék egy olyan intelligens funkcióval is rendelkezik, amellyel jelentősen lerövidíthető a vízmelegítéshez szükséges idő. Bármilyen hőmérsékletet is állítson be, a „shower ready“ ikon abban a pillanatban kigyullad, amint elegendő meleg víz áll rendelkezésre egy zuhanyzáshoz (ez 40 liternyi 40 °C-osra kevert vizet jelent).Az Ariston VLS EVO Plus EU 80 villanybojler az  innováció és olasz design tökéletes harmóniája!

• „zuhany kész” logika

• helytakarékos vízmelegítő: csak 27 cm mély

• többpozíciós elhelyezés

• exkluzív olasz design

• teljes védelmi rendszer

• energiamegtakarítás az ECO funkciónak köszönhetően

• vastag poliuretán szigetelés

•3 év garancia

Az Ariston Velis EU termékcsalád megbízható kijelzőkkel van ellátva, melyeket egyszerű és könnyű használni. Az Ariston Velist elegáns szürke házba szerelt, világoskék színű LED kijelzővel látták el, amely a hőmérsékletet mutatja. A karbantartás megkönnyítésére, mindkét típusú készülék képes a hibakódok kijelzésére. Évente világszerte vevők milliói választják az Ariston termékeit. Vevőink bizalmának az eredménye egy olyan márka, melynek célja a jólétre, biztonságra és kényelemre törekvő igények maximális kielégítése, hiszen ezen igények együttese határozza meg az élet minőséget.

 


Műszaki adatok


Garancia 3 Év

Teljesítmény (max) 1,5 kW

Csatlakozás WIFI

Fűtőközeg maximális üzemi hőmérséklete 80 °C

Hmv maximális nyomás 8 bar

Tároló térfogat 80 liter

Szélesség 506 mm

Magasság 1066 mm

Mélység 270 mm

Bruttó súly 26 kg

Hálózati feszültség 230/50 V/Hz

ErP besorolás B

Névleges terhelési profil M

Adatok
google_product_feed Szállítási mód
Futárszolgálattal
Cikkszám
3626324
Tömeg
26 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!