Ön a szerelvénycenter webáruházban jár. Ha azonnali kérdése lenne, HÍVJON minket: 06-30-646-30-23 

Vagy írjon: szerelvenycenter@gmail.com

(Hétfőtől-Péntekig 8:00-16:00)

+36 (30) 646 3023

Hívás most:
Blog

Kupon partnerség

P&S
Kupon partnerség

A Kuponkodok.hu Magyarország egyik legnagyobb kupon és akció gyűjtő oldala. Kedvezmények százait találod meg weboldalukon kategóriákba rendezve. Remek lehetőség vállalkozásoknak kibővíteni célközönségét, megismertetni új vásárlókkal egy-egy terméket, szolgáltatást.

Partnerséget kötöttünk a Kuponkodok.hu-val, aminek köszönhetően oldalukon egyedül képviseljük a Víz-gáz-Klíma szegmenst. Remek lehetőséget látunk benne, úgy érezzük a kuponozás újra a virágkorát éli.

 

Akciókat minden vállalkozás futtat, kuponok erősségét pedig talán nem kell bemutatni senkinek. Viszont a célközönség elérése egy kupon akcióval nem egyszerű, ezért döntöttünk a kuponkodok.hu mellet, mivel a weboldalukra vásárlási szándékkal érkeznek felhasználók, ők már egy jól szűrt látogatót tudnak hozzánk irányítani, nekünk nem kell energiát és pénz fektetni egy kupon kampány alkalmával. A Szerelvénycenter Egyedi partneri oldalát itt tekintheted meg.

Ha egy vállalkozás a kuponkodok.hu-t használja, akkor könnyen elérheti a nagy felhasználói bázist, és nagyobb eséllyel tud új vásárlókat szerezni. Ezen kívül, a kuponkódok használata egy olcsó módja a marketing és reklámozási tevékenységeknek. A vállalkozások által kínált kedvezmények vonzóak lehetnek a potenciális vásárlók számára, akik így könnyebben megismerhetik és kipróbálhatják a termékeket vagy szolgáltatásokat. Ezáltal növelhetik az elégedett vásárlók számát, akik további üzleti lehetőségeket jelenthetnek a jövőben

♦ Nem csak vállalkozásoknak


Ha szereted a vásárlást, de szeretnél spórolni is? Esetleg egy kis extra kedvezményre vágysz a vásárlásaid során? Ha igen, akkor érdemes meglátogatnod a kuponkodok.hu oldalt!

Miért hasznos egy kupon? Mert lehetővé teszi, hogy kedvezményesen juthass hozzá az általad vágyott termékekhez és szolgáltatásokhoz. Nem kell teljes áron fizetned, amikor megvásárolod a kedvenc dolgaidat. Ezzel spórolhatsz pénzt, amit másra fordíthatsz vagy egyszerűen csak megtakaríthatsz.

A kuponkodok.hu előnyei közé tartozik, hogy ingyenesen használhatod, és bárki számára elérhető. A weboldal nagy célközönséggel rendelkezik, így könnyen megtalálhatod a neked megfelelő kuponokat. Az oldal által kínált kedvezmények széles skálája található, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt.

De miért éppen a kuponkodok.hu-t ajánljuk? Az oldal több mint 40 ezer Facebook taggal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nagy a felhasználói bázisuk, és sok ember használja a szolgáltatásaikat. Ez növeli annak az esélyét, hogy olyan kedvezményekre lelhetsz, amelyek megfelelnek az igényeidnek.

Az oldal nemcsak a vállalkozások számára előnyös, hanem a vásárlók számára is. Az oldal folyamatosan frissülő ajánlatai között könnyedén megtalálhatók a legjobb ajánlatok és kedvezmények. A vásárlók egyszerűen használhatják a kuponokat a vásárlásuk során, és élvezhetik a kínált kedvezményeket.