Ön a szerelvénycenter webáruházban jár. Ha azonnali kérdése lenne, HÍVJON minket: 06-30-646-30-23 

Vagy írjon: szerelvenycenter@gmail.com

(Hétfőtől-Péntekig 8:00-16:00)

 

Termékeinkhez viszonteladó partnereket keresünk!

+36 (30) 646 3023

Hívás most:
Blog

OTP Áruhitel

P&S
2022.03.04 09:57
OTP Áruhitel

Segítünk hazavinni!
Ha vásárlás közben rábukkant az ideális termékre, de a családi kassza nem bírná el a vételár egyösszegű kifizetését, akkor nálunk már OTP áruhitelre is megvásárolhatja a kiszemelt terméket. Az OTP áruhitelt személyesen üzletünkben, de akár online megrendelés esetén is igényelheti.

Ki veheti igénybe a kölcsönt?
Áruvásárlási- és szolgáltatási gyorskölcsönt igényelhet, aki:

18. életévét betöltötte, devizabelföldi természetes személy, legalább 3 hónapos, folyamatos munkaviszonyból származó, legalább havi 40.000 Ft igazolt nettó jövedelemmel rendelkezik, nem áll adósként vagy adóstársként a természetes személyek adósságrendezéséről szóló 2015. évi CV. törvény szerinti eljárás (magáncsőd) hatálya alatt, ilyen eljárást nem kezdeményezett, valamint  megfelel az OTP Bank hitelbírálati követelményeinek.


Mekkora összegű kölcsön igényelhető, és mennyi idő alatt kell visszafizetni?
Ha OTP Banknál vezetett lakossági bankszámlával rendelkezik, amelyre legalább 3 hónapja jövedelem- átutalás érkezik, akkor:

300.000 Ft kölcsönösszegig 0%,
300.000 Ft kölcsönösszeg felett 20% saját erő befizetése szükséges.
Minden más esetben

150.000 Ft kölcsönösszegig 10%,
150.000 Ft kölcsönösszeg felett 20% saját erő befizetése szükséges.
Futamidő: konstrukciótól függően 6 - 48 hónapig terjedhet. 
Referencia THM (Teljes Hiteldíj Mutató): 39,8%*

*A THM számítás során a folyósítás és az első esedékesség közötti lehetséges legrövidebb időszak - 31 nap - valamint 36 hónap futamidő és 500.000 forint kölcsönösszeg került figyelembe vételre.


Milyen dokumentumokra lesz szüksége az igényléshez?
Kérjük, hogy a kölcsönigényléshez hozd magaddal az alábbi okmányokat:

magyar hatóság által kiállított érvényes személyi igazolvány vagy személyazonosító igazolvány és lakcímkártya vagy magyar hatóság által kiállított útlevél és lakcímkártya vagy magyar hatóság által kiállított kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya
legutolsó havi, kiegyenlített közüzemi díjszámla, vagy vezetékes telefonszámla, vagy előfizetéses mobil telefonszámla ha más banki lakossági bankszámláról szeretne törleszteni, a legutolsó bankszámlakivonat

Munkavállalóknak: 30 napnál nem régebbi munkáltatói jövedelemigazolás, vagy rendszeres jövedelem jóváírását igazoló utolsó három havi bankszámla kivonat. Ha rendelkezel az OTP banknál legalább 3 hónapos, jövedelem átutalásos lakossági bankszámlával, abban az esetben jövedelemigazolást nem kell bemutatni!
Vállalkozóknak: vállalkozói igazolvány vagy a tevékenység folytatására kiadott igazolás és a NAV által kiállított, 30 napnál nem régebbi jövedelemigazolás is szükséges
Őstermelőknek: őstermelői igazolvány és az utolsó lezárt üzleti évre vonatkozó, 30 napnál nem régebbi NAV jövedelemigazolás szükséges.
Nyugdíjasoknak: a nyugdíjas jogviszony igazolásához: nyugdíjas igazolvány, vagy érvényes utazási igazolvány, vagy a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság tárgyévi éves
jövedelem igazoláshoz: az utolsó havi nyugdíjszelvény, vagy a legutolsó havi bankszámlakivona, amely a nyugdíjátutalást igazolja, vagy a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított 30 napnál nem régebbi igazolás.


Mikor szükséges adóstárs bevonása?
500.000 Ft kölcsönösszeg felett, vagy ha a kölcsönigénylő egyéni vállalkozó, vagy egyéni cég tulajdonosa, vagy egyszemélyes végrehajtó iroda tulajdonosa vagy egyszemélyes ügyvédi iroda tulajdonosa, vagy szellemi szabadfoglalkozású, vagy ha a kölcsönigénylő munkáltatója egyéni vállalkozó, vagy egyéni cég, vagy egyszemélyes ügyvédi iroda, vagy szellemi szabadfoglalkozású, vagy társasház, vagy egyszemélyes végrehajtó iroda vagy őstermelő, vagy kistermelő, vagy családi gazdálkodó, ha a kölcsönigénylő mezőgazdasági őstermelő, kistermelő, családi gazdálkodó, Bt. vagy KKT. kül- vagy beltagja. Adóstárs csak olyan személy lehet, aki megfelel az adóstárs (társigénylő) nélkül kölcsönt igényelhető személy alapfeltételeinek, és megfelel az OTP Bank által előírt minimális hitelfeltételeknek és rendelkezik az előírt dokumentumokkal.