Ön a szerelvénycenter webáruházban jár. Ha azonnali kérdése lenne, HÍVJON minket: 06-30-646-30-23 

Vagy írjon: szerelvenycenter@gmail.com

(Hétfőtől-Péntekig 8:00-16:00)

+36 (30) 646 3023

Hívás most:

Euroster T6, vezérlődoboz

Euroster T6, vezérlődoboz
Garancia
2 év
Tájékoztató-
Az árváltozás jogát fenntartjuk! A feltüntetett árak internetes vásárlás esetén érvényesek!
Raktáron   (1 db)
26 800 Ft
Nem vásárolható!
Részletek

Az EUROSTER T6 zónavezérlő többzónás fűtésrendszerek működésében nyújt segítséget. A T6 zónavezérlő a különálló fűtési körök (helyiségek, szobák) szobatermosztát jeleit fogadja, így kényelmesen beállítható a helyiségenkénti kívánt hőmérséklet. Ez energia megtakarítást eredményez, és magas komfortot nyújt. Az EUROSTER T6 zónavezérlő megkönnyíti és gyorsítja a gépészeti kivitelezést, és segíti a fűtésrendszer működésének áttekinthetőségét, biztonságát.Az EUROSTER T6 zónavezérlőn szivattyú, szelep működését jelző ledek találhatók, melyek információt adnak az aktív termosztát működéséről, hálózati betáplálásról és egyéb berendezés (szivattyú és hűtő-fűtő készülék) indításáról: például gázkazán, hőszivattyú, puffertartály.A zónavezérlő feladata, hogy bekapcsolja a sorkapocsra csatlakoztatott szivattyút, vagy termoelektromos motort, vagy szelepet (pl. Honeywell 4013), ha a csatlakoztatott szobatermosztát aktív jelet küld. A zónavezérlő bármely sorkapocs egysége egymástól függetlenül működteti a hozzákapcsolt gépészeti berendezéseket a hozzá csatlakoztatott szobatermosztát jelére.Az EUROSTER T6 zónavezérlőben hat darab szobatermosztát jel fogadására alkalmas sorkapocs található, az általuk szabályozható berendezések az alábbiak:

6 db szivattyú, vagy szelep - egymástól függetlenül vezérelve

1 db segéd szivattyú

1 db feszültségmentes kimenet (hőszivattyúhoz, gázkazánhoz)A segédszivattyú és a feszültségmentes kimenet bármelyik termosztát jelre működik.

A zónavezérlőben elhelyezésre került feszültségmentes kimenet (COM-közös; NC-nyitó; NO-záró)

A T6 zónavezérlőben elhelyezett biztosíték, illetve zavartalan működés esetén világító led jelző szolgálja a berendezés biztonságát.

Adatok
google_product_feed Szállítási mód
Futárszolgálattal
Cikkszám
ps-11208
Tömeg
2 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!